Daily Archives: 6 October 2019

PENGGUNAAN MENU PEMBEKALAN DALAM SISTEM eSPBT

Tuan Pengetua/Guru Besar, Sekolah-sekolah Daerah Tangkak. Tuan, Sila muat turun bahan yang dilampirkan untuk tindakan selanjutnya. Terima kasih.

Posted in Sektor Pembangunan Murid | Comments Off on PENGGUNAAN MENU PEMBEKALAN DALAM SISTEM eSPBT

ARAHAN PENUKARAN KATA LALUAN SISTEM eSPBT SEKOLAH

Tuan Pengetua/Guru Besar, Sekolah-sekolah Daerah Tangkak. Tuan, Sila muat turun bahan yang dilampirkan untuk tindakan selanjutnya. Terima kasih.

Posted in Sektor Pembangunan Murid | Comments Off on ARAHAN PENUKARAN KATA LALUAN SISTEM eSPBT SEKOLAH

JEMPUTAN MENYERTAI KEJOHANAN BOLA JARING LUAR MUSIM B11 MSSD TANGKAK TAHUN 2019

Kepada : Guru Besar, Sekolah Rendah Daerah Tangkak Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mohon muat turun surat ini dan ambil tindakan yang sewajarnya. Terima kasih.

Posted in Sektor Pembangunan Murid | Comments Off on JEMPUTAN MENYERTAI KEJOHANAN BOLA JARING LUAR MUSIM B11 MSSD TANGKAK TAHUN 2019

LANTIKAN SEBAGAI PEGAWAI KEJOHANAN OLAHRAGA LUAR MUSIM B11 DAN B14 MSSD TANGKAK 2019

Kepada : Pengetua / Guru Besar, Sekolah-sekolah Daerah Tangkak Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sila muat turun surat ini dan mohon beri kerjasama memberikan pelepasan bertugas kepada guru-guru berkenaan untuk bertugas pada tarikh yang telah dinyatakan dalam surat. terima kasih tuan/puan.

Posted in Sektor Pembangunan Murid | Comments Off on LANTIKAN SEBAGAI PEGAWAI KEJOHANAN OLAHRAGA LUAR MUSIM B11 DAN B14 MSSD TANGKAK 2019