Monthly Archives: April 2017

KAJI SELIDIK MINAT DAN KECENDERUNGAN PENGLIBATAN BAKAL PESARA KERAJAAN DI BAWAH INISIATIF NBOS 1PESARA

Perhatian, Pengetua dan Guru Besar, Sekolah Menengah dan Sekolah Rendah Daerah Tangkak, Untuk makluman dan tindakan pentadbiran.

Posted in Perkhidmatan dan Kewangan | Comments Off on KAJI SELIDIK MINAT DAN KECENDERUNGAN PENGLIBATAN BAKAL PESARA KERAJAAN DI BAWAH INISIATIF NBOS 1PESARA

PENGGUNAAN BORANG PEMULANGAN PERANTI (bp_v2) BAGI MENGGANTIKAN BORANG PEMULANGAN PERANTI (bpp_v2.0j)

Perhatian, Pengetua dan Guru Besar, Sekolah Menengah dan Sekolah Rendah Daerah Tangkak, Untuk makluman dan tindakan pentadbiran, sebarang pertanyaan boleh hubungi Puan Zanariah Binti Ab. Aziz (012-6836571).

Posted in Pengurusan Maklumat | Comments Off on PENGGUNAAN BORANG PEMULANGAN PERANTI (bp_v2) BAGI MENGGANTIKAN BORANG PEMULANGAN PERANTI (bpp_v2.0j)

RCE ISKANDAR AND LOW CARBON SCHOOLS EXHIBITION 2017

Perhatian, Pengetua dan Guru Besar, Sekolah Menengah dan Sekolah Rendah Daerah Tangkak, Untuk Makluman dan Tindakan Pentadbiran. Sebarang pertanyaan hubungi Encik Rasyidi bin Md. Dom (unit akademik) – 06 2921127 PAMERAN LCS

Posted in Pengurusan Akademik | Comments Off on RCE ISKANDAR AND LOW CARBON SCHOOLS EXHIBITION 2017

PROJEK PERKHIDMATAN 1BESTARINET – MAKLUMAN PENINGKATAN LEBAR JALUR KE 6Mbps DAN 15Mbpps PADA MAKMAL SEKOLAH-SEKOLAH DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA, SABAH, SARAWAK DAN WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN.

Perhatian, Pengetua dan Guru Besar, Sekolah Menengah dan Sekolah Rendah Daerah Tangkak, Untuk Makluman dan Tindakan Pentadbiran. 1BESTARINET

Posted in Pengurusan Maklumat | Comments Off on PROJEK PERKHIDMATAN 1BESTARINET – MAKLUMAN PENINGKATAN LEBAR JALUR KE 6Mbps DAN 15Mbpps PADA MAKMAL SEKOLAH-SEKOLAH DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA, SABAH, SARAWAK DAN WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN.